Een webbureau met een frisse blik op design en intuïtieve oplossingen


Aardvletterweg 4
3417 XL Montfoort
Tel (+31) 348 474766
Mail info@draadsmedia.nl


Online portal - landelijke spaaractie

Landelijke spaaractie

Online beheerportal & uitjes website

Van regionaal naar landelijk

Ook in 2017 sparen consumenten voor een gratis 2e toegangskaartje bij een uitje naar keuze. De spaarkaarten kunnen verzilverd worden via een overzichtelijke website.

In samenwerking met verschillende partijen ontwikkeld DM Interactive sinds 2014 online platformen voor spaaracties. De eerste actie werd gelanceerd in de regio Utrecht met 30 deelnemende supermarkt winkels en meer dan 25 deelnemende uitjes. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een landelijke spaaractie met meer dan 400 uitjes en enkele miljoenen unieke bezoekers.

Ontwikkelen met het oog op optimalisatie

De spaaractie van 2017 is op verschillende vlakken een project van grote proporties. Een uitgebreid beheersysteem voor alle deelnemende organisaties en een website waarbij de verwachte bezoekersaantallen tot in de miljoenen bezoekers reiken behoeft een weloverwogen ontwikkeling én hosting aanpak. Alles op de website is ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid en optimalisatie om ook bij enorme bezoekerspieken een geweldige gebruikerservaring te garanderen.

Bekijk de spaaractie website

Copyright © 2016 WE ARE DIGITAL // DRAADSMEDIA

  • DraadsMedia
  • DraadsMedia
  • DraadsMedia

Webdesign

User interface Design

Content management systeem

websites ontwikkelen

responsive webdesign

x
Social