Een webbureau met een frisse blik op design en intuïtieve oplossingen


Aardvletterweg 4
3417 XL Montfoort
Tel (+31) 348 474766
Mail info@draadsmedia.nl


24baby

24 Baby

Alles over je zwangerschap, geboorte en je baby

Front-end re-design

24Baby.nl is een van de meest vertrouwde online bronnen voor (aanstaande) ouders. Maandelijks heeft de website meer dan 710.000 unieke bezoekers. In totaal worden er meer dan 4.100.000 pagina's per maand bekeken. In samenwerking met verschillende partijen heeft DM Interactive mee gewerkt aan het nieuwe design van de online portal die zich al meerdere jaren website van het jaar in de categorie gezondheid mag noemen.

Online applicatie, mobile first ontworpen

24Baby streeft ernaar om in de informatiebehoefte van zwangere en jonge ouders te voorzien. De missie is om altijd een zo betrouwbaar en volledig mogelijk antwoord te geven op uiteenlopende zaken waarbij de informatie op een toegankelijke manier is geschreven voor het grote publiek. Om de kwaliteit van de artikelen en informatie te waarborgen wordt de informatie regelmatig gecontroleerd door experts en ervaringsdeskundigen.

Websites worden meer en meer met een mobiel apparaat bezocht. In het geval van 24baby.nl zijn er zelfs meer weergaves via mobiel dan met een ‘normale’ desktop of laptop. De mobile-first benadering is een content-first benadering. Mobiel heeft de grootste beperkingen qua schermgrootte, bandbreedte en focus van de gebruiker. Hiermee houden we dan ook rekening bij het gehele ontwerpproces. Het design voor smartphone is daarom gefocust op snelle toegang tot de "key-elementen" zoals Zwangerschapskalender, Uitgerekende datum berekenen en Ovulatie berekenen
i.s.m. BekComp & Geus Media

Bekijk dit project live!

Copyright © 2016 WE ARE DIGITAL // DRAADSMEDIA

  • DraadsMedia
  • DraadsMedia
  • DraadsMedia

Webdesign

User interface Design

Content management systeem

websites ontwikkelen

responsive webdesign

x
Social